Με αυτό το ΒΙΝΤΕΟ τους έπιασαν – Οι έξι αλλοδαποί που έκαψαν την Μόρια (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

53

Συνελήφθη και ο έκτος αλλοδαπός, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο για τους εμπρησμούς και άλλα αδικήματα στην Μόρια.

Τώρα μένει να ανακριθούν όλοι και να διερευνηθεί τι μηνύματα έστειλαν και έλαβαν αλλά και ποιες ιστοσελίδες επισκέφτηκαν.

Συνολικά για τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας, η ΕΛ.ΑΣ., έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις. Πρόκειται για έξι Αφγανούς, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ενήλικοι, ηλικίας 19-20 χρονών, και οι δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι, 17 χρονών. Οι δύο ανήλικοι Αφγανοί, μετά τη φωτιά στη Μόρια, είχαν πάει σε δομές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναγνωρίστηκαν από μάρτυρα για τις συμπλοκές και τους εμπρησμούς, ενώ παράλληλα συνδυάστηκε βιντεοληπτικό υλικό από social media και Facebook, το οποίο δείχνει κάποιους νεαρούς με χαρτόνια να βάζουν φωτιά σε χόρτα, σε εξωτερικό χώρο του ΚΥΤ Μόριας.

Αρχικά συνελήφθησαν οι πέντε από τους έξι αλλοδαπούς και το απόγευμα και ο έκτος, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο.

Μάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα και το βίντεο, το οποίο ήταν το κύριο οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο βασίστηκε ο εντοπισμός των έξι μουσουλμάνων.

Το βίντεο το είχαμε δείξει:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.